Skip to content

Nosaltres

Som una empresa familiar, fundada el 1972, especialista en l'elaboració de pernils i embotits tradicionals

Amb més de 50 anys de dedicació i experiència, la nostra missió empresarial preval intacta: elaborar, mitjançant estrictes controls de qualitat, productes de màxima naturalitat, sense obviar mai la nostra història i tradició familiar.

A través dels nostres pernils i embotits, busquem transmetre una filosofia de vida, de l’alimentació, del benestar i dels sabors autèntics.

valent en números

+ 0
països
+ 0 M€
de facturació
+ 0
pernils per any
+ 0
sobres llescats per any

benestar, seguretat
i innovació

El compromís i la confiança són crucials en la nostra filosofia de treball. Oferim productes de gran qualitat i un servei professional per a cuidar al màxim el compromís amb els nostres clients.

La seguretat i el benestar com a bases de les nostres elaboracions

L’impacte mediambiental, l’economia circular i el benestar animal són els pilars sobre els quals basem les nostres pràctiques, i gràcies als quals hem obtingut, durant tots aquests anys, els segells i certificacions més reconeguts de qualitat i seguretat alimentària.

PRODUCTES VALENT SA ha rebut una ajuda per al seu projecte d’estalvi i eficiència energètica “Substitució del sistema de refrigeració a Productes Valent”   Veure document >

LA NOSTRA HISTÒRIA

1924

Els nostres orígens es remunten a l'any 1924 amb l'activitat basada en la fabricació d'elaborats carnis i aliments per a consum propi i venda en el mercat de proximitat.

1972

En 1972, a causa de l'augment de la demanda i al nostre creixement nacional, constituïm la societat Productes VALENT, S.A. especialitzant-nos en la fabricació de pernils i embotits.

1991

L'any 1991, amb l'inici d'una nova etapa a causa de la construcció d'una planta de pernil curat i a les primeres exportacions a països de la CEE, decidim renovar la imatge de marca de Valent.

2007

Ja l'any 2007, incorporem la primera de les nostres línies de llescats, per a poder adaptar-nos als canvis del mercat i accedir així als més exigents, tant en qualitat com en seguretat alimentària. Aquests últims canvis ens van permetre exportar el 80% de la nostra producció sent presents en més de 40 països de tot el món.

2023

En 2023, renovem la nostra imatge de marca per a continuar sent una empresa familiar mantenint la nostra visió internacional i reforçar la nostra presència en el mercat nacional.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!