• Curat mitjançant un procés delicat i controlat, el nostre Pernil Serrano és cada dia més saludable, mantenint el sabor, l'aroma i la textura de sempre.

  Curat mitjançant un procés delicat i controlat, el nostre Pernil Serrano és cada dia més saludable, mantenint el sabor, l'aroma i la textura de sempre.

 • Comoditat sense oblidar la qualitat. Estrictes controls per tal de garantir la màxima seguretat alimentària adaptant als nostres productes al format que més s'adapti a les necessitats dels nostres clients.

  Comoditat sense oblidar la qualitat. Estrictes controls per tal de garantir la màxima seguretat alimentària adaptant als nostres productes al format que més s'adapti a les necessitats dels nostres clients.

 • Una elaboració tradicional seleccionant les millors matèries primeres es converteix en la combinació perfecta de qualitat, història i sabor.

  Una elaboració tradicional seleccionant les millors matèries primeres es converteix en la combinació perfecta de qualitat, història i sabor.

 • La combinació definitiva entre tecnologia i tradició: el Mini Pernil Serrano. Elegant, pràctic i autènticament Pernil Serrano.

  La combinació definitiva entre tecnologia i tradició: el Mini Pernil Serrano. Elegant, pràctic i autènticament Pernil Serrano.