• Els nostres orígens

  Els orígens de Valent es remunten a l'any 1924 amb l'activitat basada en la fabricació d'embotits i conserves càrnies, subministrant principalment al mercat local per arribar, al cap del temps, al regional i més endavant al nacional.

  L'any 1991 s'inicia una nova etapa amb la construcció d'una planta de pernil curat, que coincideix amb les primeres exportacions als països de la CEE.

  Ja al 2007, Valent incorpora la primera de les seves línies de llescat, per poder-se adaptar als canvis del mercat i accedir així als més exigents, tant en qualitat com en seguretat alimentària.

  Tot això és el que a dia d'avui ens ha permès exportar el 80% de la nostra producció essent presents a més de 30 països de tot el món.

 • Compromís amb la qualitat

  La satisfacció dels nostres clients i, sobretot, la del consumidor final, depèn en gran mesura de la qualitat dels productes que elaborem i distribuïm arreu del món.

  És per això que a Valent treballem dia a dia per mantenir aquesta confiança, mitjançant estrictes controls de qualitat en cadascun dels processos que intervenen en la producció. Disposar de laboratori propi ens permet un control exhaustiu i directe tant de les instal·lacions com del producte final.

  La seguretat alimentària, l’impacte mediambiental i el benestar animal són els pilars sobre els quals basem la nostra exigència i gràcies als quals hem obtingut els segells més alts de qualitat alimentària durant tots aquests anys.

 • Treballem a diari per a obtenir productes més saludables i naturals, sense oblidar-ne la tradició i els seus orígens