Skip to content

Pernil serrano, un històric de valent

Coneixes el nostre pernil serrano? Una joia gastronòmica elaborada de manera completament natural i fidel a la nostra tradició.

El nostre pernil serrano Valent, l’elaborem a partir d’un procés totalment natural, utilitzant només sal com a ingredient i sense agregar additius ni conservants artificials, per a preservar fermament la puresa i autenticitat del pernil.

"Volem assegurar-nos que tots els amants del bon pernil puguin gaudir-lo sense preocupacions ni limitacions"

Volem assegurar-nos que tots els amants del bon pernil puguin gaudir-lo sense preocupacions ni limitacions, i és per això que el nostre pernil serrano no conté additius ni al·lergògens.

En Valent, defensem l’amor per la tradició i els sabors autèntics. Motiu pel qual ens enorgulleix poder oferir un producte que ret homenatge a les nostres arrels històriques. Perquè cadascuna de les nostres rodanxes de pernil serrano compte una història que ha estat transmesa de generació en generació dins de la nostra família.

Et convidem a degustar el sabor inigualable del nostre pernil serrano i a compartir moments especials on el bon menjar i la bona companyia s’uneixen per a crear records inoblidables.

Gaudeix del nostre sabor més històric, del nostre pernil serrano!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!