Skip to content

La nostra llonganissa de pagès

Us presentem la nostra llonganissa de pagès, un autèntic tresor gastronòmic que delecta els paladars més exigents. Cada rodanxa d’aquesta llonganissa encarna la nostra passió per cuidar i preservar els sabors autèntics i tradicionals que ens connecten amb les nostres arrels.
"La llonganissa de pagès Valent és el resultat d'una acurada selecció dels talls més nobles del porc, com la cansalada viada, la papada i l'espatlla"
La llonganissa de pagès Valent és el resultat d’una acurada selecció dels talls més nobles del porc, com la cansalada viada, la papada i l’espatlla. Aquestes carns, una vegada picades i salpebrades, són embotides en budell natural i, seguidament, penjades en assecadors per a ser sotmeses a una llarga curació en fred. Tot això per a garantir una qualitat superior en cadascuna d’elles i una textura melosa i gust exquisit. A Valent, creiem en la importància de preservar les tradicions gastronòmiques. Per això, cada llonganissa que elaborem és un tribut a l’essència de la nostra història, ja que volem que els nostres clients gaudeixin de l’autenticitat i la qualitat en cada mos, recordant els sabors de sempre. Sens dubte, la nostra llonganissa de pagès és la manifestació d’aquesta filosofia, i estem encantats de compartir-la.

En resum, la nostra llonganissa de pagès és un dels nostres productes més preuats per la seva qualitat superior, la seva textura melosa i el seu gust exquisit i històric.

Descobreix l’autenticitat de nostra la llonganissa de pagès Valent!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!